Rosa tapet

105 st produkter
Kampanj
  • Rosa
1713010(2).jpg

Hur vet jag att rosa tapeter passar mig?

Det är inte ovanligt att symbolisera rosa färg med barn och ungdomar. Det är visserligen en adekvat symbolik, men den rosa färgen representeras även av empatiska värden såsom omtänksamhet och kärlek. Färgen är positiv och sänder budskap om både hopp och tro. Därför är det en passande färg att ha på dina tapeter oavsett ålder, om det här är värden och egenskaper som du vill bli påmind om i din vardag.

Vilken inredning matchar rosa tapeter?

Det finns både mörka och ljusa färger som fungerar väldigt väl tillsammans med rosa, vilket innebär att du kan inreda ett rum med rosa tapeter på ett mycket stilrent sätt. En grå soffa passar till exempel utmärkt i kombination med rosa, precis som en brun matsalsgrupp eller ett vitt överkast på sängen. Färger du bör undvika på tavlor och möbler i ett rosa rum är dock grönt, orange eller lila. Dessa nyanser skär sig gärna med rosa tapeter vilket sällan är ett speciellt populärt drag.

Vilken tapet är rätt för mig?

Rosa finns förstås i flera olika nyanser, och givetvis hittar du tapeter i flera former av rosa här hos oss på Trademax. De mörkare varianterna av rosa brukar vara mer förknippade med ungdomsperioder och kan ge ett något “skrikigare” intryck. Ljusrosa tapeter förmedlar lugnare känslor och kan också vara något lättare att matcha med övrig inredning. I slutändan är det dock förstås en smaksak och bara du vet vilken nyans av rosa som passar dig bäst.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj