Mönstrad tapet

457 st produkter
Kampanj
1713088(1).jpg

Mönstrade tapeter indikerar en energisk person, så matcha färgerna och mönstret med din personlighet eller välj någon annan färg som passar din smak. Välj själv vilket rum du vill tapetsera och förändra. Välkommen att utforska vårt stora utbud!

Sätt stilen med mönstrad tapet

Är det svårt att montera mönstrad tapet?

Egentligen inte. Har du mätt ut utrymmet som du ska tapetsera och beställt rätt antal tapetrullar är det bara att börja tapetsera. Tänk på att du behöver rätt tapetutrustning samt att det är alltid bra att beställa en extra tapetrulle, speciellt när du ska mönsterpassa tapeten.

Vilken tapetutrustning behöver jag?

Ett tapetbord är en bra investering som gör det lättare att skära pappret på en idealisk arbetshöjd. Du behöver en vass kniv med utbytbara blad för korrekta kanter, penna för markeringar och andra verktyg som roller, tapetlim och ett lod.

Var kan jag ha mönstrad tapet?

I våtutrymmen behövs det speciella tapeter som är anpassade för fukt och vatten. Annars fungerar de flesta tapeterna var som helst. Var försiktigt så du inte sätter känsliga tapeter för nära vattenkranar eller liknande. Vanligtvis finns det rekommendationer för vilken modell som fungerar bäst beroende på var det placeras.

När ska jag välja mönstrade tapeter?

Mönstrade tapeter är ett utmärkt alternativ för att skapa en inbjudande atmosfär i varje rum. Oavsett om du väljer att använda den på väggarna i hallen, köket eller vardagsrummet är det upp till dig att välja. Tapeter fungerar överallt - var kreativ!

Hur många våder är det på en rulle?

Ordet våd är den längd som skurits från rullen och som ska täcka väggen. För att räkna ut hur många våder det är på en rulle behöver du mäta dina väggar och sedan utgå från tapetrullens mått. Dela sedan summan med tapetens bredd så får du fram antal våder du behöver.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj