Barntapet

26 st produkter
Kampanj
1711794(1).jpg

Letar du efter livliga och färgstarka barntapeter? Eller kanske lugnare och mer neutral tapet till barn? Då har du kommit rätt. Hos oss på Trademax hittar du tapeter som passar alla barn oavsett ålder och kön. Välkommen att utforska vårt breda sortiment av billiga barntapeter online.

Vanliga frågor och svar

Vad ska jag tänka på när jag väljer barntapet?

Barn växer upp snabbt, lika snabbt vill de ha en ny stil i sitt barnrum. Därför är det smart att inte lägga allt för mycket pengar på en tapet. Hos Trademax hittar du högkvalitativa barntapeter billigt online. Du kan då enkelt förändra ditt barns rum utan att det kostar mycket.

Hur inreder jag med barntapet?

Att inreda ett barnrum är både spännande och roligt. Med barntapet i olika färger, mönster och motiv kan du skapa en personlig stil i ditt barns rum. Är det redan mycket färg i barnrummet kan en neutral tapet med barnmotiv balansera inredningen. Vill du istället få in mer färg kan en färgstark tapet vara perfekt. Hos oss på Trademax hittar du till exempel unicorn tapet, tapet rymden och tapet med djur.

Vilka fördelar finns det att tapetsera barnrummet?

Det är viktigt att ditt barns rum är ett utrymme för både nöje och sömn. För att skapa den känslan är det ett perfekt tillfälle att använda sig av tapet till barnrum. Med hjälp av olika motiv och färger kan du enkelt bygga upp en kreativ och lugn miljö för ditt barn.

Vilka barntapeter kan jag köpa billigt hos Trademax?

Vi har barntapeter som passar alla oavsett kön, ålder och intresse, Bläddra bland tapeter med skog, dödskallar, kartor och många fler motiv för att hitta det som passar dina barn. Utöver barntapet har vi även alla tapetredskap du behöver för att kunna tapetsera själv. Beställ idag från trademax.se och kom igång snabbt med att förändra ditt barns rum.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj