Tapeter & tapettillbehör

3 276 st produkter
REA
1713088(1).jpg
När vi talar om inredning syftar vi ofta på möblemang och andra inventarier. Den dekor som tar upp allra mest utrymme i våra hem är dock det som pryder våra väggar, nämligen tapeterna. Idag är valmöjligheterna när det kommer till tapeter nästintill obegränsade. Genom att tapetsera om och testa något nytt kan vi åstadkomma en helt annan atmosfär i hemmet.

Tapeter – hemmets kanske viktigaste inredningsdetalj

Vad är skillnaden mellan en papperstapet och en non-woven tapet?

Den klassiska papperstapeten utgör tillsammans med den alltmer populära non-woven-tapeten några av de mest förekommande tapettyperna i Sverige idag. Den stora skillnaden mellan att tapetsera med en papperstapet och en tapet av non woven-typ är att man med non woven stryker limmet direkt på väggen istället för på våden.

Vad är en fototapet?

En fototapet är en tapet vars motiv är så stort att det täcker en hel vägg, likt ett stort foto. Köp fototapeter billigt hos oss.

Vad är en 3D-tapet?

En 3D-tapet är en tapet som genom optisk illusion avger en 3D-effekt, vilket öppnar upp för spännande kulisser med djup och dramatik. Med en tapet i 3D är det inte alltid lätt att avgöra vad som är fantasi och verklighet.

Var köper jag tapeter online?

Online hos oss på Trademax hittar du ett brett sortiment av billiga tapeter i olika färger och stilar. Vi har tapeter i rak, fri och förskjuten passning och kollektioner med stormönstrade, småmönstrade och grafiska motiv bland många andra. Förnya ditt hem genom att köpa en billig tapet från oss idag.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA