Svart tapet

210 st produkter
Kampanj
  • Svart
1710986(2).jpg

Blir det mörkt med svarta tapeter?

En inte helt ovanlig fördom kring svarta tapeter är att de bidrar till att göra hela rummet mörkt. Det stämmer till viss del, men det kan också vara skälet till varför du ska välja färgen. Att tapetsera svart bidrar till att göra ett rum mörkare samtidigt som det blir mer avslappnat och en tydlig plats för sömn och vila. Med andra ord kan det vara en högst lämplig färg på väggarna i exempelvis ett sovrum. Dessutom finns det olika varianter och nyanser av svarta tapeter med olika mönster där vissa är mindre mörka än andra.

Hur minskar jag mörkret med svarta tapeter?

Det finns många knep du kan ta till om du tycker om svarta tapeter, men samtidigt är orolig för att ditt rum ska bli för mörkt på köpet. Dels kan du välja en något ljusare nyans av svart. Det behöver inte heller vara en enfärgad tapet, utan den svarta färgen kan gärna förekomma kombination med motiv eller mönster som också bidrar till ett minskat mörker. Ljussättningen i rummet eller ett ljusare golv kan också skapa en väldigt vacker kontrast och mysfaktor till ditt rum med svart tapet.

Var är det vanligt med svarta tapeter?

Eftersom svart tapet på väggarna ger dig en känsla av dramatiskt djup och mystik är sovrummet ett rum som ligger nära till hands att tapetsera svart. Men även dans- och musikallokaler tapetseras ofta i svart för att förmedla dessa dramatiska värden. Svart kan med andra ord representera betydligt mer än sorg, som ofta förknippas med färgen.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Form
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj