Fototapet

2 748 st produkter
1828039(1).jpg
En fototapet är en typ av tapet som är tryckt med en bild eller ett mönster. Den används för att dekorera väggar och skapa en unik atmosfär i ett rum. Fototapeter finns i olika storlekar och kan anpassas efter rummets mått. Det kan vara allt från landskap och städer till abstrakta mönster eller porträtt. Fototapeter är ett populärt val för att ge ett rum en personlig touch och skapa en intressant visuell effekt. De är också enkla att installera och kan lätt bytas ut om man vill förändra rummets utseende.

Nya dimensioner med fototapeter

När du väljer att sätta upp en fototapet i ditt vardagsrum, sovrum eller barnrum väljer du också att föra in nya dimensioner i ditt hem. Med billiga fototapeter kan du förvandla ditt hem helt. Har du alltid velat ha en tropisk strand i ditt vardagsrum? Inga problem, den ordnar du enkelt med en fototapet online hos oss på Trademax.

Hur monterar man en fototapet?

Fototapeter sätter du upp på samma sätt som en vanlig tapet. Innan du beställer dina billiga fototapeter behöver du mäta din vägg mycket noggrant. Sedan väljer du den anpassade storlek som passar. När du fått hem den så är det bara att montera, och luta dig tillbaka i soffan och njuta av utsikten över någon av dina drömmars städer.

Kommer min fototapet att bli blekare med tiden?

Nej, faktiskt inte! De fototapeter vi säljer billigt online är behandlade för att stå emot UV-strålning. Du kan därför se fram emot många år med din snygga fototapet.

Vad finns det för motiv att välja emellan?

Svaret på den frågan är faktiskt, allt! Från vackra exotiska naturbilder till abstrakta mönster. Fototapeten kan även efterlikna tegelsten eller andra väggmaterial. De yngsta medborgarna föredrar kanske populära djurbilder eller något annat roligt.

Kan man tvätta av fototapeter?

Här rekommenderas stor försiktighet. När du köper fototapeter billigt köper du också tålig kvalitet, men du bör behandla din fototapet likadant som en vanlig tapet, alltså försiktigt. Du får inte använda starka rengöringsmedel på din fototapet. Gnugga försiktigt med mjuk trasa om du har fått fläckar på den.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar