Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Gråa tapeter

257 st produkter
Visar 24 av 257 produkter
1
...
11

Populära filtreringar

  • I vilka rum passar det med en grå tapet?

    Grå tapet passar överallt och det är precis därför den grå tapeten är så älskad och populär. Det breda spektrumet av nyanser som den grå färgen erbjuder dig är allt från en vågad mörk, nästan svart nyans av grått till den ljusa, nästan vita tapeten med en minimal droppe svärta. Du kan exempelvis använda den lugna grå tapeten i sovrummet. Elegan grå tapetdesign i vardagsrummet. Varför inte en neutral eller lite mönstrad grå tapet i barnens sovrum? Kika på de tapeter vi har här på hemsidan. Vi har ett lagom stort urval av grå tapeter för ditt hem.
  • Ska jag ha en grafisk grå tapet?

    Om du trivs med den nordiska stilen med dess ljusa, lugna och rena färger ska du ha en enfärgad grå tapet. Men vill du skapa stämning i en specifik miljö kan du istället välja en mönstrad grå tapet. Ibland behöver du inte ens ett mönster, det räcker med en texturerad tapet som exempelvis linne. Känner du dig modig passar det säkert med ett mönster som har kontrasterande nyanser. Det kan göra att uppmärksamheten dras mot den tapetserade väggen, istället för att bara vara en basfärg för resten av inredningen. Gör väggen till den centrala pusselbiten istället för komplementet.
  • Vilket stil passar med grå tapeter?

    Du kan anpassa dina gråa tapeter till alla möjliga stilar enligt den inredning du har. Grå tapeter kan användas i rustika hem, tillsammans med mycket naturliga färger. Det passar även dig som älskar elegans och tycker om att inreda ljust och minimalistiskt.