Beige tapet

290 st produkter
Kampanj
  • Beige
1713010(2).jpg

Vilket rum passar bäst med beige tapet?

Beige tapet skapar en lugn och lyxig känsla och passar i alla rum. I hallen får du en diskret inramning som ger möjlighet att matcha med alla hallmöbler. I vardagsrummet kan du skapa en elegant och ljus känsla. Väv in guld eller vitt som inramning och du kan matcha med ljusa blommor. Sovrummet blir vilsamt med en beige tapet och vita inslag. Här kan du lätt koppla av i en svalkande miljö. Ett kök i en ljusbeige nyans ger dig möjlighet att inreda hur du vill. Beige tapeter gör det lätt att matcha.

Vilka nyanser matchar med beige tapet?

Du kan matcha beige tapet med de allra flesta toner och nyanser. Låt en mörkare beige tapet leka med murrigt rosa eller väv in gula nyanser. Crèmefärgat vitt i kombination med beige tapet gör sig bra i vilket rum som helst. Väljer du en enfärgad beige tapet kan du ta ut svängarna med mönstrade kuddar och gardiner. Svart, lila och guld ger lyxiga inramningar i rummet.

Kan jag ha en beige tapet som fondvägg?

En mönstrad beige tapet gör sig vackert som fondvägg i vilket rum du än väljer. Matcha gärna med inslag av beige i olika nyanser. Har du ett större rum du vill ge mer karaktär kan du välja en mörkare beige tapet som bryter av. Gärna mot vita eller trefärgade möbler. Beige ger dig den elegans du vill och ger rummet en avslappnande känsla. Det är lätt att möblera med beige fondtapet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj