Sittsäckar

Visar 62 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Sköna sittsäckar är både praktiska, snygga och bekväma

Klassiska sittsäckar är snygga, enkla att flytta och framförallt väldigt sköna att både sitta och ligga i. Ett populärt val för såväl en myshörna i barnrummet, som framför TV’n eller varför inte istället för en läsfåtölj. Ta en titt på vårt utbud av prisvärda sittsäckar här på Trademax!

Hur stor är en sittsäck?

Sittsäckar finns att köpa i en mängd olika modeller och utföranden, med alltifrån små barnsäckar till riktigt stora varianter med plats för två. Här på Trademax har vi samlat ett urval av marknadens bästa och bekvämaste sittsäckar, i såväl större som mindre storlekar.

Är sittsäckar tvättbara?

De flesta sittsäckar har i regel inte avtagbara tygöverdrag, vilket förstås gör det svårt att tvätta dem i maskin. Däremot är många sydda av fukttåliga, slitstarka och avtorkningsbara tyger som enkelt kan fräschas till och rengöras med en fuktig trasa.

Kan man ha sittsäckar utomhus?

Absolut. Sittsäckar passar alldeles utmärkt att ha på altanen, balkongen eller varför inte vid poolen. Det kan dock vara en god idé att förvara dem inomhus nattetid, ifall det t ex skulle råka bli regn- och ruskväder.

Hur länge håller en sittsäck?

Satsar du på en bra och rejäl sittsäck, kan du mycket väl använda den och ha glädje av den i många år. Vi erbjuder endast sittsäckar tillverkade av hög kvalitet, i hållbara material och med stoppning som formar sig efter din kropp för optimal ergonomi. Unna dig själv lite extra bekvämlighet, och beställ hem sittsäckar billigt och smidigt online här på trademax.se!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj