Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 4 av 4 produkter

När man grillar kan man lätt hamna i situationen att det inte finns någon plats att sätta ifrån sig saker på. Hos oss på Trademax hittar du grillbord som gör dig mer flexibel vid din grillning. Gör snabbt plats för tallrikar och serveringsfat. Flytta ut grilltillbehören i trädgården och hacka, skär och förbered maten direkt vid din grill. Vi vet att grillare älskar arbetsytor. Därför erbjuder vi grillbord med bra förvaringsmöjligheter, och våra grillvagnar med hjul är dessutom enkla att förflytta. Låt grillbordet bli en naturlig och tilltalande samlingsplats där du kan laga mat, servera och socialisera. 

Praktiskt och smart med ett grillbord

Vår och sommar är synonymt med grillning och middagar under öppen himmel. Vi på Trademax tycker att det ska vara enkelt att laga mat utomhus. Grillbordet är perfekt när det är dags att använda kolgrillen eller gasolgrillen. Du känner säkert igen situationen: du står vid din grill med locket i ena handen och grilltången i andra - utan plats för tallrikar eller serveringsfat. Avsaknaden av avlastningsyta gör det genast knepigt att lägga upp maten. Därför är ett grillbord både smart och praktiskt. Använd det som extra yta för tillagning och förvaring, eller varför inte som en serveringsvagn? Våra grillvagnar med hjul är utformade med genomtänkt design och bra arbetshöjd vilket gör dem utmärkta som både avlastningsbord och serveringsvagn. Med en grillvagn blir det enkelt att rulla fram bordet till grillen, och flytta in det under tak vid dåligt väder eller då den inte önskar användas.

 

I vårt sortiment hittar du grillvagnar och grillbord i olika modeller, storlekar och stilar. Samtliga har bra förvaringsmöjligheter så att du alltid kan ha nära till exempelvis kryddkvarnar, tallrikar, knivar och andra grillverktyg. För grillaren som önskar rymligt med förvaringsyta så har vi grillbord med 2 hyllor, men oftast räcker det gott och väl med 1 hylla. Hyllplanen går att flytta och anpassa efter behov och önskemål så att du får plats med det du behöver. Välj mellan grillbord i trä i olika nyanser och med stadig metallram, eller grillbord i stål. Givetvis är de tillverkade slitstarkt och tåligt material som säkrar lång hållbarhet. Vill du förlänga livslängden ytterligare på ditt grillbord eller din grillvagn rekommenderar vi att du underhåller det. Hos oss hittar du olja och rengöringsprodukter hjälper dig hålla ditt grillbord rent och fräscht för många grillsäsongen framöver.

 

Och du, du vet väl om att vi även erbjuder kolgrillar, gasolgrillar och grillskydd? Passa på att kolla in vårt breda utbud och optimera din grillsäsong på bästa sätt! Vi kör hem dina möbler snabbt och smidigt! Dessutom erbjuder vi alltid 365 dagars öppet köp.