Hopfällbart campingbord

4 st produkter
  • Ja
926184(9).jpg
Populära filtreringar

Letar du efter ett lättanvänt och hopfällbart campingbord? Då har du kommit till rätt ställe! Vårt utbud av campingbord hopfällbart är perfekt för dig som söker en praktisk lösning för din nästa campingresa eller utflykt. Våra bord är tillverkade av högkvalitativt material och har en enkel design som gör dem lätta att transportera och förvara. Med ett hopfällbart campingbord från Trademax kan du njuta av en bekväm och praktisk lösning som passar perfekt för utomhusaktiviteter.

Finns det olika storlekar på hoppfällbara campingbord?

Ja, vi har olika storlekar på våra campingbord hopfällbart. Välj en modell som passar till din gruppstorlek och behov. Var noga med att mäta din plats och välja ett bord som passar både till dina behov och din budget.

Hur mycket vikt kan ett hopfällbart campingbord bära?

Våra campingbord hopfällbart kan bära olika mycket vikt, beroende på modell och storlek. Ett hopfällbart campingbord är ämnat för mat och dryck så vi rekommenderar inte att lägga en alltför stor vikt på det eller att använda det som sittplats. Är du osäker på hur mycket vikt det hopfällbara campingbordet klarar kan du läsa produktbeskrivningen för att se vad som gäller för just ditt valda bord. Undrar du något mer är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice där de kommer göra allt för att besvara dina funderingar och frågor.

Kan jag använda mitt campingbord hopfällbart inomhus?

Absolut, du kan använda ett campingbord hopfällbart både inomhus och utomhus. Det är en praktisk och lättanvänd lösning som passar perfekt för en mängd olika ändamål.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Hopfällbar (1)