Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 192 produkter
1
...
8

  • Vad ska jag tänka på när jag väljer sängkläder?

    Kontrollera måtten på din säng så att du väljer sängkläder i rätt storlek. När det gäller kuddar är fasthet och höjd en smaksak och du bör välja kudde efter hur du sover och vad just din nacke behöver. Det finns olika bredd på täcken, utefter smak och behov. Vissa sover bättre med ett tyngdtäcke, till exempel. Att ha ett madrasskydd är både bekvämt och hygieniskt. Överkast är ett bra sätt att hålla sängen skyddad från damm och annat under dagen, samtidigt som det är vackert och gör sovrummet elegantare.
  • Vad är fördelen med att välja vita sängkläder?

    När det gäller täcken, kuddar, madrasskydd och liknande är vitt en bra färg, eftersom den inte lyser igenom och stör andra färger du eventuellt väljer på dina lakan. Vita lakan, påslakan och örngott ser alltid elegant ut och ger en hotellkänsla till ditt sovrum. Det är dessutom enklare att kombinera vitt med andra färger och med alla slags möbler.
  • Hur sköter jag bäst om mina vita sängkläder?

    Tvätta sängkläder ofta, både för att sova bättre och för att hålla sovrummet hygieniskt. Det är lätt att glömma att även täcken, kuddar och madrasskydd behöver regelbunden tvätt. Var noga med att kontrollera tvättinstruktionerna, så att du rengör dina sängkläder på rätt sätt. Om du har lakan, påslakan och örngott i ren bomull tål de oftast högre temperaturer. Använd vittvättmedel och kanske någon form av fläckborttagning när det behövs. Bästa sättet att hålla din säng fräsch mellan tvättarna är att vädra sängkläderna varje dag