Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Madrasskydd

23 st produkter
Kisskydd
Kisskydd
Visar 23 av 23 produkter

Håll din madrass ren och fräsch ett madrasskydd. Vi erbjuder madrasskydd i en mängd olika storlekar som passar alla sängtyper. Sängmadrassen är avgörande för din sömnkvalitet och har man lagt dyra pengar på att köpa en sängmadrass vill man givetvis att de ska hålla i många år. Med ett madrasskydd skyddar du din madrass från smuts och hjälper den samtidigt att behålla sin elasticitet, fasthet, form och flexibilitet. Investera i ett madrasskydd och förläng livslängden på din sängmadrass.

Madrasskydd för en fräschare säng

Med våra madrasskydd håller du din madrass renare och fräschare längre, samtidigt som du skyddar din sängmadrass från onödigt slitage. De är smidiga att ta av och på, och tål att maskintvättas. Resårband i varje hörn håller madrasskyddet på plats hela natten. De madrasskydd du hittar på Trademax är behagligt mjuka och passar till både resårsäng och madrass. Du kan bland annat välja mellan:

  • madrasskydd 120
  • madrasskydd 140
  • madrasskydd 160
  • madrasskydd 180x200
  • madrasskydd 210x210

 

Köp bäddmadrasskydd och mycket mer hos Trademax

Hos oss på Trademax hittar du mer än bara madrasskydd. Vi hjälper dig att göra ditt sovrum komplett. Här hittar du exempelvis olika sängtyper, bäddmadrasser men också sängbord, sängkistor och byråer. Ge ditt sovrum lite extra kärlek med ett par vackra gardinersänglampor eller mysiga plädar. Hos oss kan du skapa ett sovrum att trivas i. Välkommen att utforska vårt enorma utbud av kvalitativa möbler och inredningsdetaljer och hitta dina favoriter. Vi erbjuder snabba leveranser och alltid 365 dagars öppet köp. Vår kunniga och tillmötesgående kundsupport finns här för att hjälpa dig och svara på alla frågor som rör ditt köp.