Överkast

107 st produkter
REA
a384f58103bfc7c97be8d61d04a846356e3c8300.jpg

Inredningen i ditt sovrum ska kommunicera harmoni och god sömn. Att vi sover gott är avgörande för vår hälsa och välbefinnande, vilket gör att varje detalj i ditt sovrum är viktig. För att hitta den där sköna stilen som gör att lugnet infinner sig bara du går in i ditt sovrum är ett överkast oerhört viktigt. Hitta ditt snygga och mysiga överkast i vårt breda sortiment. Vad som än behövs för att göra ditt sovrum vackrare och mer inbjudande med hjälp av ett överkast så har vi det.

Ge sovrummet daglig skönhet med ett överkast

Ska jag välja mönstrat eller enfärgat överkast?

Mönster eller inte på ditt överkast beror på både omgivningen och på övriga inredningsdetaljer. Om du har mönstrade tapeter ger det ett lugnare intryck i sovrummet om du har ett enfärgat överkast. Med enfärgade väggar är det däremot trevligt att ha ett mönstrat överkast som livar upp. Du kan sedan välja att ha prydnadskuddar som antingen går i samma stil som överkastet eller som bryter av.

Ska jag ha överkast för dubbelsäng till två enkelsängar?

Även om din dubbelsäng består av två enkelsängar är det oftast snyggast att bädda med ett enda överkast.

Behöver jag alltid ha överkast på sängen?

Att ha överkast över din säng får sovrummet att se prydligare och lugnare ut. Med det sagt är det inte alltid du har ork eller tid att lägga på ditt överkast. Ett knep är att släta till täcken och kuddar och sedan vika upp överkastet en bit på sängen, så får du snabbt ett välbäddat intryck.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA