Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Sängkläder REA

156 st produkter
Visar 24 av 156 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Black Friday REA på sängkläder av hög kvalitet

Vi spenderar en stor del av vår tid i sängen och sömnen, och hur bra vi sover påverkar vårt välbefinnande och vår hälsa. En bra säng är såklart viktigt men även sängkläderna kan påverka hur bra vi sover. Hos oss på Trademax kan du just nu hitta många av våra sängkläder på Black Friday REAN.

Vad ska jag tänka på då jag väljer sängkläder?

När vi väljer sängkläder tänker vi oftast bara på hur de ser ut och matchar övrig inredning. Det kan visserligen också vara viktigt, men sängkläder är så mycket mer. De är kvalitet och hållbarhet men också material och känsla. Vissa sängkläder är mer matta medan andra är glansiga och mjuka som silke. Det finns också sängkläder som värmer bättre, som exempelvis flanell. Andra material är i stället svalare. Att välja sängkläder efter säsong, eller om du är en mer frusen eller varm person, är därför inte så dumt. I Trademax Black Friday REA-sortiment finns det massor av sängkläder i lyxig satin och sval och skön bomull.

Hur ska sängkläder tvättas?

Sängkläder ska tvättas på högsta möjliga temperatur för att du ska bli av med kvalster och bakterier. Men du ska först och främst givetvis följa de tvättråd som står på sängkläderna. Helst ska du tvätta dina sängkläder varje eller varannan vecka beroende på hur mycket du svettas och om du är allergisk mot kvalster eller damm. Har du frågor om de sängkläder som Trademax har på Black Friday REA 2023 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

{""@context"":""https://schema.org"",""@type"":""FAQPage"",""mainEntity"":[{""@type"":""Question"",""name"":""Vad ska jag tänka på då jag väljer sängkläder?"",""acceptedAnswer"":{""@type"":""Answer"",""text"":""När vi väljer sängkläder tänker vi oftast bara på hur de ser ut och matchar övrig inredning. Det kan visserligen också vara viktigt, men sängkläder är så mycket mer. De är kvalitet och hållbarhet men också material och känsla. Vissa sängkläder är mer matta medan andra är glansiga och mjuka som silke. Det finns också sängkläder som värmer bättre, som exempelvis flanell. Andra material är i stället svalare. Att välja sängkläder efter säsong, eller om du är en mer frusen eller varm person, är därför inte så dumt. I Trademax Black Friday Rea-sortiment finns det massor av sängkläder i lyxig satin och sval och skön bomull.""}},{""@type"":""Question"",""name"":""Hur ska sängkläder tvättas?"",""acceptedAnswer"":{""@type"":""Answer"",""text"":""Sängkläder ska tvättas på högsta möjliga temperatur för att du ska bli av med kvalster och bakterier. Men du ska först och främst givetvis följa de tvättråd som står på sängkläderna. Helst ska du tvätta dina sängkläder varje eller varannan vecka beroende på hur mycket du svettas och om du är allergisk mot kvalster eller damm. Har du frågor om de sängkläder som Trademax har på Black Friday Rea 2023 är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.""}}]}