Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 324 produkter
1
...
14

Populära filtreringar

Att sova gott är verkligen härligt och vi önskar ju oss alla en god sömn. I vårt stora sortiment av bäddset och påslakanset till både dubbelsängar och enkelsängar hittar du många möjligheter till att sova skönt. Välj färg, stil och utförande som passar ditt sovrum och den sovkomfort du önskar dig.

Ge dig själv en överraskning i sovrummet med ett nytt påslakanset

 • Vilken färg ska jag välja på påslakan?

  När du väljer påslakan kan du utgå från färgen på tapeter, mattor och gardiner i ditt sovrum. Väljer du en neutral färg vet du att det alltid kommer att passa och att det kommer att kännas fräscht att gå och lägga sig. Det viktiga med ett påslakan är att det är mjukt och behagligt mot kroppen så att du kan slappna av.
 • Finns det örngott som passar till mitt påslakan?

  Påslakan levereras alltid med ett tillhörande örngott i samma färg och material. Vill du komplettera med fler örngott kan du antingen köpa ett i samma färg eller variera så att det blir en färgpalett. Det är skönt att byta både påslakan och örngott ofta så du kan inte ha för många i skåpet.
 • Hur håller jag mitt påslakanset fräscht?

  Tvätta ditt påslakanset ofta och noggrant så att du får bort smuts ordentligt. Tänk sedan på att förvara dina lakan torrt, så att de förblir fräscha efter tvätt. Det bästa för både fibrerna i dina påslakanset och för miljön är faktiskt att låta bli sköljmedel när du tvättar. Om du hänger tvätt utomhus så tänk på att solen kan bleka färgerna i dina påslakanset.
 • Hur ofta ska jag byta mitt bäddset?

  Vissa tycker att det räcker att byta lakan och bäddset varannan vecka och andra känner att de behöver byta varje vecka. Allt beror på hur mycket du svettas om natten och vad du själv tycker är skönt. Om du vädrar dina lakan och bäddset innan du bäddar sängen håller du sängkläderna fräschare.