categoryTopBlock

Bäddset & påslakanset

1 752st produkter
Sängkläder
Kampanj
Populära filtreringar

Att sova gott är verkligen härligt och vi önskar ju oss alla en god sömn. I vårt stora sortiment av bäddset och påslakanset till både dubbelsängar och enkelsängar hittar du många möjligheter till att sova skönt. Välj färg, stil och utförande som passar ditt sovrum och den sovkomfort du önskar dig.

Ge dig själv en överraskning i sovrummet med ett nytt påslakanset

Vilken färg är bäst på mitt bäddset?

Den bästa färg du kan ha på ditt bäddset är en färg du tycker om. Du ska sova gott och förhoppningsvis ha goda drömmar, så välj färg och mönster som gör dig harmonisk. Du kan även välja kompletterande färger på underlakan och överkast, för att skapa ännu mer harmoni i sovrummet. Det är lättare att vakna glad om färgen och mönstret på ditt bäddset gör dig glad innan du somnar.

Hur håller jag mitt påslakanset fräscht?

Tvätta ditt påslakanset ofta och noggrant så att du får bort smuts ordentligt. Tänk sedan på att förvara dina lakan torrt, så att de förblir fräscha efter tvätt. Det bästa för både fibrerna i dina påslakanset och för miljön är faktiskt att låta bli sköljmedel när du tvättar. Om du hänger tvätt utomhus så tänk på att solen kan bleka färgerna i dina påslakanset.

Hur ofta ska jag byta mitt bäddset?

Vissa tycker att det räcker att byta lakan och bäddset varannan vecka och andra känner att de behöver byta varje vecka. Allt beror på hur mycket du svettas om natten och vad du själv tycker är skönt. Om du vädrar dina lakan och bäddset innan du bäddar sängen håller du sängkläderna fräschare.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj