Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Rund badrumsmatta

137 st produkter
Halkmatta & duschmatta
Halkmatta & duschmatta
Visar 24 av 137 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

En rund badrumsmatta är en rolig detalj i ett badrum, vissa tycker att det är trevligt om den har samma färg som handdukarna. En vit badrumsmatta passar ihop med ett stilrent badrum. Badrummet kan ge helt olika intryck beroende på vilka färger du väljer på badrumstextilierna och på din badrumsmatta. En rund badrumsmatta är en överkomlig kostnad, så du kan enkelt beställa flera mattor online från oss på Trademax och variera dem efter tycke, smak och kanske även säsong.

En rund badrumsmatta är mysig

  • Passar en rund badrumsmatta i alla badrum?

    I badrummet är det snyggt om du lägger en rund badrumsmatta mitt på golvet. Har du en mycket liten gästtoalett kanske du får välja den minsta storleken, men annars finns det för det mesta plats för en rund badrumsmatta. Mät på golvet hur stor plats du har och beställ det som passar storleksmässigt för ditt badrum.
  • Hur håller jag en rund badrumsmatta fräsch?

    Det är en himmelsk känsla att sätta fötterna på en tjock och fräsh rund badrumsmatta, men givetvis måste mattan hållas fräsch och snygg. Ludd från handdukar, utspilld bodylotion, damm från papper och sand från stranden är bara några exempel på sådant som skräpar ner och sätter sig i den runda badrumsmattan. Du kan dammsuga den, men den behöver fräschas upp med en tvätt då och då. Läs tvättråden för den matta du väljer.
  • Finns det fördelar med flera badrumsmattor?

    Ja, du kan ha en ren matta till hands som du lägger på när det kommer gäster och då kanske du lägger den andra för tvätt. Har du flera toalettutrymmen är det trevligt med en mjuk och mysig matta på dem alla. Har du ett stort badrum kan du använda flera mattor i samma badrum, kanske en matta som är utanför duschen samt en rund badrumsmatta på övrigt golv för att skapa en hemtrevlig känsla. Du kan variera färgerna på de olika ställena, så får rummen olika karaktär. Gästerna tycker säkert att det är trevligt när mattan matchar till exempel handdukar eller en plansch, och du kan också ha tvålar i en liknande nyans. Du får använda fantasin när du handlar.