Linnegardiner

3 st produkter
  • Linne
1325093(1).jpg

De linnegardiner du hittar hos oss på Trademax har den rätta strukturen som kännetecknar linne. Gardinerna har också den tyngd och vackra fall som en linnegardin ska ha. När du väljer en linnegardin får du en vacker inramning till dina fönster. Gardinerna sätter känslan i rummet - vilken känsla får du av linne?. Tyngden i en linnegardin gör att den passar väl att hänga hela vägen ner till golvet, och vill du sätta omtag eller krokar kommer det att bli en naturlig, mjuk linje. Linnegardinens upphängningsanordning gör att den är lätt att dra för.

Vackra linnegardiner med vackert fall

Hur inreder jag med linnegardiner?

Det finns några generella tips för att inreda med linnegardiner. Tänk på att inte hänga linnegardinerna för smalt, om du drar ut din linnegardin så att den är bredare så känns rummet luftigare och större. För att få en snygg veckning när du hänger linnegardiner brett kan du tänka att linnetyget ska vara mellan 40-50% längre än stången eller skenan de hänger på. Genom att hänga dina linnegardiner högt, tänk så högt upp och nära taket som möjligt, vilket skapar en illussion av att takhöjden är högre än vad den faktiskt är. Vill du skapa en häftig effekt kan du hänga dina linnegardiner i tvåspåriga skenor där du har en mörkare linnegardin ytterst och en skir ljus gardin innanför.

Hur hänger jag upp en linnegardin?

När du bestämt dig för en linnegardin från Trademax är de färdigsydda och klara att hänga upp. Du hittar olika modeller av linnegardin som passar vid fönster eller som draperi i ditt hem. Linnegardinen kan fästas i en skena eller träs på en gardinstång, vilket sätt du än föredrar kommer du få det rätta fallet och veckningen som du är ute efter.

Hur tvättar jag en linnegardin?

Generellt brukar man säga att linnegardiner ska tvättas i upp till 60 grader, men med dagens moderna tvättmaskiner går det utmärkt att tvätta din linnegardin i lägre grader. Väljer du att tvätta dina linnegardiner på lägre grader blir de fortfarande lika rena men du sparar på din energiförbrukning och framförallt på miljön! Ta för vana att alltid titta på din produkts specifika tvättråd. Är du osäker finns Trademax kundservice att kontakta.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Funktion
Stil
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)