Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 41 produkter
12

Populära filtreringar

Men en svart gardin kan man stänga ute solen varma sommardagar och få det svalare inomhus. En svart gardin kan också användas för att få det mörkt i sovrummet. Det är ofta lättare att somna om det är helt mörkt i rummet. Hos oss på Trademax hittar du svarta gardiner i olika material och längder.

Svart gardin för en dramatisk effekt

  • Är alla svarta gardiner mörkläggningsgardiner?

    Nej, du kan hitta flera varianter av svart gardin där några är riktigt täta för mörkläggning och andra släpper igenom lite solljus. Många väljer svarta gardiner inte för de kan ge mörkläggning utan för att de är snygga och passar in bra i inredningsstilen. På Trademax har vi svarta gardiner i olika varianter och det är lätt att hitta något för varje smak.
  • Kan jag tvätta mina svarta gardiner?

    Ja, du kan tvätta dina svarta gardiner. Titta efter hur du tvättar just dina gardiner och häng gärna upp dem rakt när de torkar så blir de inte så skrynkliga. En del manglar sina gardiner för att få dem släta, andra stryker dem, det är lite upp till var och en vad som passar bäst.
  • Kan jag hänga svarta gardiner i sneda takfönster?

    Det är svårt att använda svarta gardiner till sneda takfönster. Gardinerna kommer inte att hänga mot fönstret. Däremot kan du sätta in svarta rullgardiner i ett snett takfönster. Det finns speciella rullgardiner som passar fönster i vinkel. Titta in hos oss på Trademax och se vårt sortiment av gardiner och hör gärna av dig till vår kundtjänst om du behöver hjälp.