Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Gardinkappa

37 st produkter
Visar 24 av 37 produkter
12

Populära filtreringar

Att ha en gardinkappa i fönstret ger ett klassiskt och ombonat intryck. Vare sig du väljer en sovrumsgardin eller en köksgardin är gardinkappan fin i ditt fönster. Gardinkappor är också precis lika trevliga som gardiner i vardagsrummet. Du kanske vill mjuka upp inredningen i badrummet, tvättstugan eller hobbyrummet med en gardinkappa. Välj bland vårt sortiment av billiga gardinkappor för att hitta din vackra inredningsdetalj i den stil som passar ditt hem.

Skapa en klassisk och ombonad känsla med en gardinkappa

  • Vilken gardinkappa ska jag välja?

    Det är trevligt att matcha övriga textilier i rummet med en gardinkappa, så välj gärna en gardinkappa som plockar upp omgivningens färg och stil. Eventuellt vill du ha olika gardinkappor beroende på årstid. En ljusare gardinkappa kan kännas trevligt på sommaren, medan en mörkare gardin kan skydda mot starkt solljus. Till olika högtider kan det också vara trevligt att byta gardinkappa.
  • Hur sätter jag upp min gardinkappa?

    Vissa gardinkappor har speciella öglor att hänga upp dem i och andra har en kanal för att trä gardinkappan på gardinstången. Du kan också välja att sätta upp din gardinkappa med hjälp av klämmor. Om du kombinerar din gardinkappa med hängande gardiner är det ofta snyggt att låta gardinkappan hänga framför de andra gardinerna.
  • Kan jag ha både gardinkappa och hängande gardiner?

    Du kan kombinera din gardinkappa med exempelvis fördragsgardiner, panelgardiner och spetsgardiner. Hur du kombinerar gardiner beror på vilken funktion du vill ha och det intryck du strävar efter. När du vill ha in mycket ljus är till exempel en gardinkappa tillsammans med genomskinliga gardiner ett bra alternativ.