Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 52 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

En rullgardin är bästa sättet att garantera en god sömn, under mörka nätter likaväl som under ljusa nätter. Dels håller din rullgardin ovälkommet ljus ute, och dels dämpar den ljud utifrån. Välj dina favoriter ur vårt breda sortiment och få en inredningsdetalj som skapar välmående och sköna nätter.

Snyggt, enkelt och smidigt med rullgardin i fönstret

  • Vad ska jag tänka på när jag väljer rullgardin?

    Det som är viktigt att tänka på i valet av rullgardin är om du vill ha en total mörkläggning eller dämpa ljuset bara till viss del. En del rullgardiner släpper igenom mycket ljus och de kan vara en fördel när du enbart vill skärma av insyn, men fortfarande vill ha in lite ljus i rummet.
  • Kan jag ha rullgardiner på andra ställen än fönstret?

    Om du har en sovalkov eller på annat sätt vill avskärma din säng från resten av rummet är en rullgardin utmärkt. Du kan också hänga en rullgardin på baksidan av en lagerhylla för att skapa en rumsavdelare. Det går att använda en rullgardin för att dämpa ljud genom en tunn dörr också, eller skärma av en dörröppning som du inte vill bygga för.
  • Vad är fördelen med en mörkläggande rullgardin?

    Eftersom en mörkläggande rullgardin verkligen stänger ute allt ljus är den perfekt på sommaren, när solen annars hotar att väcka dig på morgonen. Den stänger också ute ljus från gatlyktor, bilars strålkastare och annat så att du får sova i fred. Dessutom är en mörkläggande rullgardin en fördel under verkligt heta sommardagar, då du kan använda den för att stänga solvärmen ute från ditt rum.