Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Snygga gardiner i olika stilar

246 st produkter
Visar 24 av 246 produkter
1
...
11

Populära filtreringar

Är du ute efter att skapa effekter i din inredning kan det vara gardinerna du ska börja experimentera med. Gardiner är unika inredningsdetaljer, som är anonyma samtidigt som de fyller en viktig funktion. Det är först när de försvinner och byts ut som du förstår vilken effekt de faktiskt har på ditt hems inredning. Efter ett tag smälter de in och blir en del av helheten, som en subtil men fortfarande effektfull del av rummets layout. Det är därför viktigt att välja gardiner med omsorg. Trademax har ett rikt utbud av snygga och prisvärda gardiner för alla hem.

 

Gardiner har många syften

Att välja gardiner är alltså ett väldigt viktigt val, och inte något som ska lämnas åt slumpen. För att uppnå rätt effekt i din inredning behöver dina gardiner vara perfekta för just dig, annars kommer det alltid vara något i inredningen som stör eller sticker ut. Gardiner ska inte vara en fokuspunkt i en inredningsdesign, snarare ska de väga upp och lyfta den övriga inredningen. Det är den typen av gardiner du hittar här hos oss på Trademax, och vårt stora utbud gör att du kan vara väldigt kräsen i ditt val. Det behövs för att du ska hitta något som passar för dina rum.

Gardiner har fler syften än att bara förgylla din övriga inredning. Gardiner är, på samma gång som de är vackra, också en praktisk inredningsdetalj som kan göra mycket gott för ett hem. Här handlar det om att hitta ett lätt och smidigt sätt att skydda sig, både från insyn och från solstrålar som bländar. Du kan med andra ord snabbt och enkelt skärma av dig från omvärlden och göra ditt hem lite mer privat. Att gardiner dessutom är bra för att dämpa solens strålar gör att du slipper kisa mot solstrålar när du sitter i soffan och läser, ser på tv eller arbetar. 

Välj gardin efter rum

Det finns olika gardiner för olika rum. Det är exempelvis stor skillnad på de du har i ditt sovrum och de som hänger i vardagsrummet. I sovrummet vill du troligen ha gardiner som är lite mörkare och släpper in mindre ljus, medan det i vardagsrummet snarare handlar om att filtrera ljuset på en bra och harmoniskt sätt. Alla dessa typer av gardiner finns online här hos oss på Trademax! Här hittar du dina gardiner billigt, samtidigt som de håller den högsta tänkbara kvaliteten både vad gäller tygkvalitet och design. Gör ditt hem en stor tjänst och köp dina gardiner online hos oss på Trademax!