Sammetsgardiner

72 st produkter
Kampanj
  • Sammet
1183587.jpg

Vad är fördelen med att välja gardiner i sammet?

En sammetsgardin blir alltid snygg, elegant och trendig i vilket rum som helst. Dessutom ger just sammet ett helt annat djup åt färger än vad andra gardintyger gör. Sammetsgardinerna är också användbara som mörkläggare och kan dämpa solljuset när det lyser en aning för starkt in i rummet. Många uppskattar även sammetsgardiner för att de hjälper till att dämpa hårda ljud i rum med väggar i exempelvis betong. Fördelen med sammetsgardiner är också att de ser lika snygga ut mot väggarna som de gör mot fönstret, vilket gör att du kan placera dem även bredvid dina fönster.

Hur sköter jag bäst om mina sammetsgardiner?

Gardiner blir sällan smutsiga på det sätt som andra hushållstextilier blir, men däremot blir de dammiga. Ta ner dina sammetsgardiner och skaka dem då och då, för att hålla dem fräscha. Ett alternativ är att dammsuga gardinerna, ifall du inte vill behöva ta ner dem. När du tvättar dina sammetsgardiner så välj skonsam tvätt så att du behåller färg och struktur på dina gardiner.

Vad ska jag tänka på när jag hänger upp sammetsgardiner?

Sammet är ofta lite tyngre än andra textilmaterial, så det är lämpligt att använda till exempel veckband när du hänger upp dina sammetsgardiner. Vissa gardinlängder har redan hål för gardinstången och då är det bara att trä på dina gardinlängder. Eftersom sammetsgardinerna är kraftiga behöver de ofta lite mer utrymme än en tunnare gardin. Du kan också kombinera dem med en annan, tunnare gardin.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende (1)
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj