Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 24 av 65 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

För att sova riktigt gott behöver du ha det mörkt omkring dig. Är det ljust blir det svårare att sova. Ljuset ger en signal till hjärnan att det är dag och att du ska vara vaken. Vill du sova under dagtid kan du använda en sovmask, men att kunna dra för mörkläggningsgardiner i sovrummet är väldigt praktiskt och skönt. Du slipper vakna av alltför tidigt morgonljus och har lättare att somna om det är ljust ute på kvällen.

Få bättre nattsömn med mörkläggningsgardin

  • Passar mörkläggningsgardiner till stora fönster?

    Mörkläggningsgardiner finns i olika längder för att passa många olika slags fönster. Det finns längder upp till 245 cm, som passar riktigt stora fönster. Du kan också välja att hänga långa gardiner ända från taket och ner mot golvet om du har mindre fönster. Det ger ett enhetligt intryck och vackert fall.
  • Finns mörkläggningsgardiner i olika färger?

    Det finns en mängd olika färger att välja bland. Mörkläggningsgardiner behöver inte vara svarta eller mörkblå. Du kan välja röda, ljusblå eller gröna mörkläggningsgardiner, eller vad som passar i just ditt sovrum och till dina tapeter. Det är gardinernas tätvävda tyg som gör att de inte släpper igenom så mycket ljus, och som gör att de fungerar som mörkläggning.
  • Kan jag ha mörkläggningsgardiner som “vanliga” gardiner?

    Det går alldeles utmärkt att ha mörkläggningsgardiner i andra rum än sovrummet. Kanske har du ett rum med mycket eftermiddagssol, som du vill kunna mörklägga ibland. Eller så hittar du kanske snygga gardiner som passar ditt hem, och som också har mörkläggningsfunktion, men kan användas överallt.