Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 11 av 11 produkter
Det är ibland svårt att tro att ett relativt svalt och solfattigt land som det vi bor i har behov av persienner men inget kan vara mera fel! Vi behöver skydda oss själva och vårt hem från överflödig värme och hetta. Lyckligtvis finns det ett antal trevliga och billiga modeller att köpa online från oss på Trademax. Välj mellan många billiga rullgardiner och plisségardiner!

Persienner för varje smak

 • Ska man välja plisségardin eller persienn?

  Detta är lite av en smaksak! Båda modellerna kan ställas såatt de ger ett enkelt skydd eller ett närmast heltäckande.Persienn är oftast tillverkade i aluminium medanplisségardin tillverkas i tyg även om undantag finns.Numera börjar också andra material komma som trä ellerbambu.
 • När är det bäst att välja persienn?

  Många av oss upplever att sömnen blir bättre i ett sovrumnär persienner används för mörkläggning. Då kan det varavettigt att köpa en riktigt bra persienn online och monterai ditt sovrum. God nattsömn är mycket viktigt och hjälperdig att få ett bättre allmäntillstånd.
 • Vad för material används i persienner?

  Idag används ofta en kombination av metall och plast i enpersienn. Det förekommer även att persienner tillverkas iträ. Det skiljer inget mellan dess funktioner utan allamaterial fungerar bra.
 • Är det svårt med montering av persienner?

  Numera finns enklare lösningar för persienner, rullgardineroch plisségardiner. Du monterar dem enkelt med hjälp avmedföljande beskrivningar. Tänk på att göra en noggrannmätning av dina fönster innan du gör din beställningonline!