Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

En tv-bänk i teak ger ett varmt och behagligt intryck. Om du vill skapa en ombonad känsla och välja en möbel av kvalitet kan teak vara ditt val. En tv-bänk i teak ger ofta ett massivt intryck och kan vara fin att kombinera med möbler i andra material och uttryck.

En trevlig tv-bänk i teak

  • Hur tålig är en tv-bänk i teak?

    Vi på Trademax erbjuder flera tv-bänkar i det härliga träslaget teak. Dessa ger ofta en voluminös känsla, och teak är ett mycket tåligt material. Jämfört med furu kan det hålla upp till fem gånger längre. Det är ett slitstarkt och hårt träslag som samtidigt är mycket vackert i sin varmbruna ton. Det kan passa såväl barnfamiljen som singeln eller paret. För dig som bryr dig om kvalitet, och som vill att din nya möbel ska vara fin länge, kan en tv-bänk i teak vara ett självklart val.
  • Erbjuder Trademax tv-bänkar i teak med förvaring?

    Om du vet med dig att du vill ha förvaringsmöjligheter i din tv-möbel i teak kan du med fördel välja en av våra tv-bänkar med lådor eller skåp. Här kan exempelvis skrymmande spelkonsoler gömmas undan när de inte används. Det kan också vara fint med en tv-bänk med ett par hyllor där du kan placera snygga böcker eller tidningshögar. Då blir det kanske enklare att stänga av din tv och mysa i soffan med en god bok eller tidning en stund. Jämför gärna våra olika tv-bänkar i teak för att hitta en som passar dina behov!