Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

TV bänk & mediabänk

1969 st produkter
Visar 24 av 1969 produkter
1
...
83

Populära filtreringar

Här hittar du snygga, moderna och praktiska TV bänkar och mediamöbler från Trademax! Ett hem som har en enkel och praktisk medialösning är ett modernt hem. En TV är en central del av ett vardagsrum, därför har vi valt ut en rad olika modeller av mediamöbel. Välj bland tv bänkar som smälter samman med hemmets övriga inredning eller kanske vill du ha en mediabänk som sticker ut. Våra mediamöbler är lika funktionella som snygga och vi erbjuder dig ett stort utbud av moderna tv bänkar och mediabänkar. Ta en titt på utbudet av tv möbler och välj ut en som passar ditt hem! Är du lite osäker på vilken tv bänk du ska köpa? Kom in till något av våra showrooms och skapa dig en ordentlig uppfattning kring de möjligheter som finns med våra TV bänkar.

TV-bänkar och mediabänkar som ger nya intryck

  • Vad är fördelen med en tv bänk med förvaring?

    Att ha en media bänk med förvaring gör det enklare att hålla sladdar, kontroller och konsoller som får en given och säker plats att förvaras på. En tv bänk kan du antingen ställa TVn på, eller så hänger du din TV på väggen ovanför din tv bänk där du då istället kan placera fina föremål du vill ha framme. Vill du att det ska se extra undanplockat ut väljer du en tv bänk med dörrar så kan du verkligen få bort det som kan uppfattas som stökigt.
  • Hur bred ska en tv bänk eller media bänk vara?

    Det blir en snyggare estetik om en tv bänk är bredare än själva TVn. Är TVn bredare än bänken kan det innebära risk att TVn faller av media bänken, eller om TVn är monterad på väggen ovanför så kan det se lite malplacerat och udda ut. Tänk också på vad du ska ha i eller på din tv bänk, den måste vara tillräckligt djup för att du ska få plats med dina olika konsoller och annat du vill förvara i eller på bänken. Höjden beror såklart på om du ska ha TVn på tv bänken eller om den ska hänga ovanför. Ska TVn vara placerad på tv bänken är det viktigt att bedöma vad som är en bekväm synhöjd, det gör du lättast genom att sätta dig i din soffa eller fåtölj och mäta ungefär hur högt din synhöjd landar och tänka på att den ska vara ungefär i mitten av TVn.
  • Vilka material och stilar erbjuder Trademax på tv bänkar?

    Vi har ett brett utbud av olika material och stilar på våra tv bänkar och media bänkar. Du hittar tv bänkar i olika träslag som ek, valnöt och fanér. Vi har olika finish på bänkarna som matt, högblank, guldfinish med mera. Även media bänkar med ståldetaljer, glasskivor och i olika marmor- och betongutseenden. Ja, du hör ju - här finns massor med tv- och media bänkar att välja och vraka mellan.