Skippa sidhuvud och gå vidare.

TV-bänk vit & mediabänk vit

622 st produkter
Visar 24 av 622 produkter
1
...
26

Populära filtreringar

Vit är en neutral färg och passar bra till övriga färger i vardagsrummet. För att uppnå ett modernt utseende passar en vit TV-bänk bra till mörkare väggar och golv. Det blir en tydlig kontrast och skapar en fokuspunkt i rummet. På samma sätt kan du kombinera vit TV-bänk med ljusa väggar och golv för att skapa en mer enhetlig känsla. Hos Trademax hittar du ett stort utbud av vita TV-bänkar i olika stilar och utföranden.

 • Vilka modeller erbjuder ni av vita TV-bänkar?

  Här på Trademax har vi glädjen att kunna erbjuda ett brettsortiment av vita TV-bänkar i olika modeller, storlekar ochstilar. Botanisera bland vårt utbud och hitta din nyafavorit i minimalistisk, lantlig eller kanskeretroinspirerad stil.
 • Finns det vägghängda TV-bänkar i vitt?

  Absolut. I vårt sortiment finns såväl vägghängda somgolvstående vita TV-bänkar.
 • Är det svårt att montera en TV-bänk?

  Vanligtvis inte. Alla våra möbler levereras med tydligainstruktioner om hur de ska monteras ihop. Detta gällersåväl våra vita TV-bänkar, som TV-bänkar i andra kulöreroch övrigt möbelsortiment. Har du köpt en väldigt stor ochtung TV-bänk kan det dock underlätta att ta hjälp av någonvid monteringen.
 • Passar en vit TV-bänk eller TV-möbel till allainredningsstilar?

  Vitt är en tacksam färg på så sätt att den är enkel attmatcha med andra kulörer. En vit TV-bänk smälter in bra ide flesta inredningsstilar, och passar fint ihop till bådeljusa och mörka färger. Vårt breda sortiment av vitaTV-bänkar i olika stilar och utföranden gör det möjligt atthitta en modell som passar just din specifikainredningsstil. Ta en titt på vårt utbud, och beställ en nysnygg TV-bänk i vitt online - alltid billigt, bekvämt ochsmidigt här på Trademax.