TV-bänk vit & mediabänk vit

978 st produkter
Kampanj
  • Vit
1944242(8).jpg
Vit är en neutral färg och passar bra till övriga färger i vardagsrummet. För att uppnå ett modernt utseende passar en vit TV-bänk bra till mörkare väggar och golv. Det blir en tydlig kontrast och skapar en fokuspunkt i rummet. På samma sätt kan du kombinera vit TV-bänk med ljusa väggar och golv för att skapa en mer enhetlig känsla. Hos Trademax hittar du ett stort utbud av vita TV-bänkar i olika stilar och utföranden.

Vilka modeller erbjuder ni av vita TV-bänkar?

Här på Trademax har vi glädjen att kunna erbjuda ett brettsortiment av vita TV-bänkar i olika modeller, storlekar ochstilar. Botanisera bland vårt utbud och hitta din nyafavorit i minimalistisk, lantlig eller kanskeretroinspirerad stil.

Finns det vägghängda TV-bänkar i vitt?

Absolut. I vårt sortiment finns såväl vägghängda somgolvstående vita TV-bänkar.

Är det svårt att montera en TV-bänk?

Vanligtvis inte. Alla våra möbler levereras med tydligainstruktioner om hur de ska monteras ihop. Detta gällersåväl våra vita TV-bänkar, som TV-bänkar i andra kulöreroch övrigt möbelsortiment. Har du köpt en väldigt stor ochtung TV-bänk kan det dock underlätta att ta hjälp av någonvid monteringen.

Passar en vit TV-bänk eller TV-möbel till allainredningsstilar?

Vitt är en tacksam färg på så sätt att den är enkel attmatcha med andra kulörer. En vit TV-bänk smälter in bra ide flesta inredningsstilar, och passar fint ihop till bådeljusa och mörka färger. Vårt breda sortiment av vitaTV-bänkar i olika stilar och utföranden gör det möjligt atthitta en modell som passar just din specifikainredningsstil. Ta en titt på vårt utbud, och beställ en nysnygg TV-bänk i vitt online - alltid billigt, bekvämt ochsmidigt här på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Förvaring
Väggmonterad
Förvaringstyp
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Med belysning
Placering
Funktion
Bäddmått
Stil
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj