Tv Bänk Industriell

81 st produkter
Kampanj
  • Industriell
5f5375025af9a8ac43fbbe610179b4fffd43be17.jpg

I det moderna hemmet kan det passa med räta linjer, skarpa konturer och metall. Hos oss på Trademax hittar du ett stort sortiment av tv-bänkar i industriell stil. Välj om du vill ha varma trätoner mot svart metall, eller varför inte marmor mot vit metall? Ska din tv-bänk vara hög eller låg? Hos oss hittar du det du söker!

Välj en tv-bänk i industriell stil

Erbjuder Trademax industriell tv-bänk med förvaring?

Vi har många tv-bänkar i industriell stil som också erbjuder förvaringsmöjligheter. Kanske vill du ha plats för tidningar, böcker, spel och spelkonsoler. I ett hem kan det vara flera som har behov av att förvara sina saker och då kan det passa bra att välja en större tv-bänk med hyllor och lådor eller skåpdörrar. En kombination av hyllor och lådor eller skåp kan vara praktiskt för att kunna gömma undan det skrymmande och samtidigt använda din nya tv-möbel för att exponera vackra ting eller böcker med inbjudande ryggar.

Ger en industriell tv-bänk ett kallt intryck?

En tv-bänk i industriell stil behöver inte alls betyda att den ger ett kallt intryck. Om du vill åt en stram känsla i din inredning kan du absolut finna den typen av tv-bänkar i vårt utbud. Du kan exempelvis välja en låg tv-bänk i svart metall med räta linjer. Vill du åt någonting mjukare kan du mer fördel välja en tv-bänk med rundade hörn. Vi erbjuder också många tv-bänkar där den industriella stilen utgör ram för varma trätoner, färgglatt och mönstrat. Det ger ett varmt och mysigt intryck.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj