Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 300 produkter
1
...
13

Populära filtreringar

Svart är en neutral färg och passar bra till övriga färger i vardagsrummet. För att uppnå ett modernt utseende passar en svart TV-bänk bra till ljusare väggar och golv. Det blir en tydlig kontrast och skapar en fokuspunkt i rummet. På samma sätt kan du kombinera svart TV-bänk med mörka väggar och golv för att skapa en mer enhetlig känsla. Hos Trademax hittar du ett stort utbud av svarta TV-bänkar i olika stilar och utföranden.

 • Ska man välja en blank eller mattsvart tv-möbel?

  En blank tv-möbel ger mer lyster och passar om du vill haen tuffare framtoning. En mattare svart tv-bänk ellertv-hylla smälter in mer och är mer diskret. Svart ärtidlöst och en klassiker som aldrig blir omodern och alltidmatchar. Hos oss på trademax.se hittar du mediabänkar ochtv-bord till billiga priser online.
 • Vad finns det för olika storlekar på tv-möbler?

  Tv-möbler är ett ganska brett begrepp och kan innefattatv-bord såväl som tv-hyllor och bänkar. De finns mångaolika storlekar. Vanliga mått är från 180 cm. till 140 cm.men det finns även större och mindre varianter.
 • Vad ska jag tänka på när jag köper tv-bänk?

  När du väljer en tv-bänk bör du tänka på att det ska varaca. 20 cm över på vardera sida om TV:n. Har du lite ont omplats kan du satsa på en svart tv-hylla som komplement. Denger också förvaringsmöjligheter.
 • Går det att matcha olika svarta tv-möbler?

  Vi har billiga svarta tv-bänkar och tv-möbler som du enkeltkan matcha för en enhetlig stil. Hos oss på trademax.sehittar du klassiskt och trendiga svarta tv-bänkar i mångaolika former och storlekar.