Svarta TV-bänkar

Visar 442 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på
  • Svart
Svart är en neutral färg och passar bra till övriga färger i vardagsrummet. För att uppnå ett modernt utseende passar en svart TV-bänk bra till ljusare väggar och golv. Det blir en tydlig kontrast och skapar en fokuspunkt i rummet. På samma sätt kan du kombinera svart TV-bänk med mörka väggar och golv för att skapa en mer enhetlig känsla. Hos Trademax hittar du ett stort utbud av svarta TV-bänkar i olika stilar och utföranden.

Ska man välja en blank eller mattsvart tv-möbel?

En blank tv-möbel ger mer lyster och passar om du vill haen tuffare framtoning. En mattare svart tv-bänk ellertv-hylla smälter in mer och är mer diskret. Svart ärtidlöst och en klassiker som aldrig blir omodern och alltidmatchar. Hos oss på trademax.se hittar du mediabänkar ochtv-bord till billiga priser online.

Vad finns det för olika storlekar på tv-möbler?

Tv-möbler är ett ganska brett begrepp och kan innefattatv-bord såväl som tv-hyllor och bänkar. De finns mångaolika storlekar. Vanliga mått är från 180 cm. till 140 cm.men det finns även större och mindre varianter.

Vad ska jag tänka på när jag köper tv-bänk?

När du väljer en tv-bänk bör du tänka på att det ska varaca. 20 cm över på vardera sida om TV:n. Har du lite ont omplats kan du satsa på en svart tv-hylla som komplement. Denger också förvaringsmöjligheter.

Går det att matcha olika svarta tv-möbler?

Vi har billiga svarta tv-bänkar och tv-möbler som du enkeltkan matcha för en enhetlig stil. Hos oss på trademax.sehittar du klassiskt och trendiga svarta tv-bänkar i mångaolika former och storlekar.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg (1)
Form
Funktion
Stil
Typ
Pris
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj