TV bänk glas

28 st produkter
Kampanj
  • Glas
1005249(1).jpg

En TV bänk i glas är en både snygg och praktiskt inredningsdetalj. På bänken kan du placera bland annat din TV eller annan mediautrustning. Vi på Trademax erbjuder såväl små glasbord som större TV-bänkar i glas med hyllor och lådor. Det finns även ett flertal andra spännande modeller att välja bland.

Piffa till ditt hem med en TV-bänk i glas

Vad kan jag använda en TV bänk i glas till?

Huvudsyftet är att ha en snygg och praktisk möbel att ställa TV:n på. Där kan du även placera till exempel en stereo eller en högtalare. På bänken blir det snyggt att ställa en fin lampa eller ett dekorativt prydnadsföremål. Du kan i princip använda bänken till vad du själv önskar. Även om du inte äger en TV har du stor användning för en dekorativ TV-bänk i glas.

Är en TV bänk i glas ömtålig?

Hur ömtålig en TV-bänk i glas är beror på vilken modell du väljer. Ett flertal av våra modeller består även av annat material och är därmed inte så ömtåliga. Men du bör alltid vara försiktigt när det gäller glas, specielt om det finns barn i familjen.

Hur väljer jag rätt TV bänk i glas?

Hos oss på Trademax har du ett flertal olika modeller av TV bänk i glas att välja bland. Tänk igenom vad du ska använda TV-bänken till. Är det endast en TV du ska placera där eller är det även andra saker som du behöver plats för. Se även över hur stort utrymme du har så att du väljer rätt storlek på bänken.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj