Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

Den som älskar rotting kan glädjas åt att material just nu går igenom en renässans. Rotting är på väg tillbaka in i de svenska hemmen. Varför inte titta på en tv-bänk gjord av rotting. Tv-bänken är alltid i blickfånget där den samlar kablar, boxar, högtalare och övrigt under tv-enheten. Ska man titta ofta på något så får det gärna vara snyggt, och rotting är snyggt. Rotting är dessutom ett levande material där ingen möbel blir den andra helt lik. Det finns också många varianter av hur rottingen används. På Trademax hänger vi självklart med i den nya rottingtrenden!

Snyggt blickfång med tv-bänk i rotting

  • Hur kan rotting vara ett material i en tv bänk?

    Rottingen i tv-bänken är ett naturmaterial som skördas från palmarter i rottingpalmsläktet. Palmerna växer i Asien och det är den smala stammen man använder i möbeltillverkning. Stammen är seg och stark men trots det böjlig vilket gör den praktisk att använda i just möbler. Naturlig rotting är lite känslig mot fukt, därför tillverkas det även konstrotting idag, ett material som vävs ihop av fibrer och har god fukttålighet.
  • Vad betyder återvunnet trä i min tv-bänk av rotting?

    Det återvunna träet i din tv-bänk av rotting är trä som har tagits tillvara från golv, reglar, balkar eller annat som inte används längre. Det återvunna träet är kontrollerat för bästa kvalitet och är miljövänligt. Istället för att hugga ner ny skog tar man tillvara på det trä som redan finns tillgängligt.
  • Hur sköter jag om min tv-bänk i rotting?

    Om din tv-bänk i rotting blir dammig kan du damma av den med torr, mjuk trasa eller en dammvippa. Om den är smutsigare kan du fukta trasan lätt. Naturlig rotting är känsligt mot vatten så var försiktig. Om du råkar spilla en vätska på din tv-bänk behöver du torka upp det direkt för att undvika fläckar.