Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Bruna TV-bänkar

594 st produkter
Visar 24 av 594 produkter
1
...
25

Populära filtreringar

Brun är en neutral färg och passar bra till övriga färger i vardagsrummet. När man tänker på bruna TV-bänkar är det främst träfärgade TV-bänkar tankarnar förs till. Således är också våra bruna TV-bänkar ofta träfärgade. Läs noga i specifikationen vilket material TV-bänken är gjord av då färgen och strukturen ofta imiterar ett visst träslag för att få den rätta känslan. Med en brun TV-bänk får du en klassisk look som passar bra in i många vardagsrum. Hos Trademax hittar du ett stort utbud av bruna TV-bänkar i olika stilar och utföranden.

 • Vilken storlek ska man välja på sin bruna tv-bänk?

  Tv-bänken blir ofta en inredningsdetalj som ger rummetkaraktär. Tv-bänken bör lämna 20 cm över på varje sida omtv:n om det går. Tänk även på höjden, så att när TV:n stårpå tv-bänken ser du rakt på den.
 • Hur väljer man rätt nyans av brunt för en tv-bänk?

  Det beror på vilken effekt du vill ha. En brun tv-bänk kanvara allt från en mörkbrun som smälter in i rummet på ettdiskret sätt eller en vit och brun som sticker ut. Enljusbrun färg ger den ljusa skandinaviska stilen. Mörkbruntär däremot ett snyggt alternativ till svart. Vill du stickaut kan du med fördel välja en blank färg.
 • Vad ska man tänka på när man köper tv-bänk?

  Det finns många olika modeller av tv-möbler. Du kan väljaen med heltäckande luckor om du vill ha extra förvaring. Dukan även välja en tv-hylla för lite extra förvaring.
 • Vilka mått är vanliga på tv-bänkar?

  Hos oss på trademax.se kan du hittar många olika storlekar.Några vanliga mått är 120 cm till 180 cm. Hos oss påtrademax.se kan du hitta många billiga bruna tv-bänkaronline.