Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Grå tv-bänk

296 st produkter
Visar 24 av 296 produkter
1
...
13

 • Vilket material är bäst på en grå tv-bänk?

  Det beror på om du önskar ett väldigt lättskött material,eller om du prioriterar estetik före funktion. Här påTrademax kan vi erbjuda ett stort sortiment av gråtv-bänkar i både trä, glas, metall och marmor. Trä ochmetall är lättskötta och mer tåliga material, medantv-bänkar i glas och marmor är vackra men mer ömtåliga.Välj det som kommer fungera bäst hemma hos dig, bådefunktionellt och stilmässigt.
 • Finns det grå tv-bänkar med förvaring?

  Absolut, i vårt sortiment hittar du ett flertal gråtv-bänkar som är lika snygga som de är praktiska, medmycket plats för förvaring av tv-spel, filmer och andratillbehör.
 • Kan jag montera upp min tv-bänk på väggen?

  En del av våra tv-bänkar i grått är avsedda att monteras påvägg, medan en del är bättre lämpade att stå på golvet. Föratt undvika felköp och returer rekommenderar vi att dukontrollerar innan om den modell du är intresserad av kanhängas på vägg.
 • Vilken kvalitet är det på Trademax grå tv-möbler?

  Alla våra möbler, både grå tv-bänkar och övriga möbler, ärtillverkade av bra material och håller hög kvalitet.Upptäck vår höga standard du också, och beställ en gråtv-bänk billigt och smidigt online här på Trademax.