Skippa sidhuvud och gå vidare.

Tv-bänk och mediabänk i ek

35 st produkter
Visar 24 av 35 produkter
12

Populära filtreringar

I slutet av 1950-talet blev tv ett måste i svenska hem. Den som eventuellt inte själv hade någon tv, bjöds in till släkt och vänner för att se på sport eller Hylands hörna. Idag är en tv var mans egendom. Inte sällan har familjen flera TV-apparater. Om du inte har din tv på väggen behöver du ha en bra bänk att ställa den på. En tv-bänk i ek pryder sin plats. Här på Trademax kan du välja en ny mediabänk i ek i flera olika utföranden med plats för förvaring av prylar.

Härliga TV bänkar i ek

  • Vad placerar jag på min mediabänk i ek?

    Tv:n ställer du på bänken, du kan även lägga en rad saker i de låder som finns. En mediabänk i ek är en perfekt förvaringsplats. I lådorna lägger du sladdar, bruksanvisningar och broschyrer. Om din tv inte fungerar som du vill hittar du bruksanvisningen direkt. Har du din TV på väggen så är det fint att pryda din TV bänk i ek med ljuslyktor och andra inredningsdetaljer.
  • Kan jag ha en mediabänk i ek på väggen?

    Det går alldeles utmärkt. Då frigör du golvyta och städningen förenklas. En vägghängd mediabänk kan vara uppbyggd med spånskiva som stomme. Spånskivan har ett laminat med imitation av ek. Mediabänkar har ofta sin egen led-belysning och kan ha en eller flera förvaringslådor. Du hittar många vägghängda mediabänkar hos oss på Trademax.
  • Återvunnet trä i mediabänkar – finns det?

    En trend i samhället är att återvinna och återanvända material i största möjliga utsträckning. Det kan också gälla mediabänkar. Du kan köpa tv- och mediabänkar i ekträ som återvunnits. Då får du en unik möbel. Ingen mediabänk blir den andra lik, men de blir rustika i massiv ek. Du får intressanta färgskiftningar och mönster. En sådan möbel blir inte särskilt dyr, och du kan luta dig tillbaka i din fåtölj och känna dig miljösmart.