Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Vägghängt sängbord

32 st produkter
Visar 24 av 32 produkter
12

Populära filtreringar

Ett vägghängt sängbord kan vara ett roligt alternativ till de traditionella sängbord vi är vana att se. Ett nattduksbord är en smidig möbel att ha brevid sängen för all typ av förvaring. Vägghängda sängbord finns både med och utan förvaring så Trademax har garanterat vägghängda sängbord i ett utförande som kan passa dig.

Spännande inredning med vägghängda sängbord

  • Vad är fördelarna med ett vägghängt sängbord?

    Det finns många skäl till att man vill ha ett vägghängt sängbord. Många tycker att det är snyggt när sängbordet sitter fritt från golvet, som ett svävande sängbord, vid sidan av sängen. Andra tycker att ett vägghängt sängbord är praktiskt eftersom det gör det lättare att städa av golvytan under sängbordet. Men framförallt kan det uppfattas som nättare än ett traditionellt sängbord och passar därmed kanske extra bra i det mindre sovrummet. Titta gärna in hos oss på Trademax för att få lite inspiration.
  • Hur sätter jag upp mitt vägghängda sängbord?

    Det vägghängda sängbordet monteras mot väggen med fästen på baksidan. Infästningen ser olika ut beroende på vilken vägg du har. Med en betongvägg borrar du hål och använder plugg för att få rätt fäste, i en trävägg skruva du direkt med träskruvar. Har du en gipsvägg bör du först sätta ditt mollyplugg. Är du osäker kan du höra efter hos din lokala bygghandlare, och du är alltid välkommen till oss på kundtjänst hos Trademax.
  • Vilka sängar passar ett till sängbord vägghängt?

    Det passar till alla sängar. Det är det som är så fiffigt och smidigt med ett vägghängt nattduksbord. Eftersom du själv väljer på vilken höjd sängbordet ska monteras så behöver du inte oroa dig om ditt nya nattduksbord kommer passa höjdmässigt. Osäker på hur högt sängbordet ska hänga? En bra tumregel är att sängbordet ska hänga på samma höjd som madrassen slutar. Det går självklart att ha det både högre upp och lägre ner, sätt det på den höjd du är mest bekväm med!