Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

Marmor är ett klassiskt material som använts för att tillverka bord och bänkskivor i flera hundra år. Marmor är ett vackert material och sköts det rätt kan det användas i många år utan att bli slitet. Hos oss på Trademax hittar du bland annat sängbord och nattduksbord med en vacker och elegant marmorskiva och underrede av metall. Eftersom marmor är ett naturmaterial har varje bord ett unikt utseende med mönster och strimmor som ger liv åt ytan. Det kan finnas ojämnheter och mindre gropar i skivan på ett sängbord i marmor men det är bara ett tecken på att det är äkta.

Eleganta sängbord och nattduksbord i marmor

  • Vilka fördelar har ett sängbord av marmor?

    Ett sängbord i marmor har en tyngd som gör att det står stabilt bredvid sängen. Ytan är mjuk och behaglig och vacker att se på. De sängbord av marmor som du hittar hos oss på Trademax har en tidlös design som gör att de passar in i alla miljöer. Det stilrena underredet av metall bidrar till att ge ett harmoniskt intryck.
  • Vad kan jag kombinera med ett sängbord i marmor?

    Den enkla, rena designen på de sängbord eller nattduksbord av marmor som du hittar hos oss på Trademax gör att de passar in i alla inredningsstilar. Ljusa, moderna möbler i rummet passar lika bra som en mörk klassisk stil eller tunga vintage möbler. Marmor är tidlös och du kommer att kunna fortsätta att ha glädje av ditt sängbord även om du ändrar på inredningen i hemmet.
  • Hur sköter jag ett nattduksbord av marmor?

    Marmor är porös och är därför känslig för spill. En bra idé kan vara att använda ett glasunderlägg om du har har ett glas eller något fuktigt vid sängen. Du kan använda rengöringsprodukter som är till för natursten om du fått en fläck, men för den regelbundna rengöringen räcker det med en trasa fuktad med lite vatten och såpa. Har du frågor om våra sängbord och nattduksbord i marmor är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.