Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Sängbord REA

105 st produkter
Visar 24 av 105 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

Passa på – REA på sängbord & nattduksbord under Black Friday 2023

Ett sängbord är det som gör sängen komplett. Med ett bord där man ha en bordslampa, lägga sin bok, sina glasögon, mobiltelefonen och sätta ett vattenglas har man sovrumsinredning nästan komplett. Sängborden kan också sätta sin prägel på rummet och göra sovrummet både lugnare eller lite vildare och lite lyxigt. På Trademax Black Friday REA finns något för de flesta smaker.

Hur höga är sängborden på Black Friday REAN?

De nattduksbord vi har på vår Black Friday REA varierar i storlek och passar därför olika sänghöjd och inredningsstilar. Ett tips är att du mäter sängens höjd och funderar på var du vill att sängbordets övre kant ska vara. Ett för högt eller ett för lågt nattduksbord kan vara irriterande. Genom att mäta slipper du chansa.

I vilket material är sängborden på REA?

De flesta sängborden på vår Black Friday REA är tillverkade i trä. Med trä kan man få många olika färger och naturliga mönster som dessutom kan snidas vackert till många olika former. Men det finns även nattduksbord i andra material som metall. Titta gärna på hela vårt fina sortiment nattduksbord och sängbord på Trademax.

Bör man fästa ett sängbord från REAN i väggen?

I vårt REA sortiment hittar du olika varianter och modeller av sängbord som passar olika hem. På vår Black Friday REA säljer vi en del av vårt breda sortiment däribland vägghängda sängbord och golvstående nattduksbord. De flesta sängbord som står på ben behöver man normal inte fästa i väggen, men kan göra om det känns säkrast, exempelvis om det finns små barn i hemmet. En del tycker att det är skönt om man kan få upp sängbordet från golvet och då finns det modeller som man skruvar fast i väggen.