Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Sängbord retro med vintagestil

14 st produkter
Visar 14 av 14 produkter

Populära filtreringar

Retro sängbord är en populär inredningsdetalj som ger en nostalgisk touch till sovrummet. Dessa sängbord är inspirerade av designen från 50- och 60-talet och har ofta karakteristiska detaljer som runda former och färgglada accenter. De är tillverkade av högkvalitativa material som trä eller metall och har generöst med förvaringsutrymme för böcker, glasögon och andra nattduksbordessentials. Retro sängbord kan vara ett utmärkt sätt att addera personlighet och stil till ditt sovrum samtidigt som de erbjuder praktiskt stöd för din sänglampa och andra nödvändigheter.

Vanliga frågor om Retro Sängbord

 • Hur passar ett retro sängbord in med andra retromöbler?

  Ett retro sängbord kan passa väl ihop med andra retromöbler genom att följa samma designstil och färgpalett. Det är viktigt att välja sängbordet i samma retrostil som de övriga möblerna för att skapa en enhetlig och harmonisk inredning. Du kan också använda liknande material och detaljer för att skapa en sammanhängande retroestetik i ditt sovrum. Tänk på att balansera möblerna i rummet genom att placera sängbordet bredvid sängen och komplettera det med andra retroaccessoarer och inredningsdetaljer.
 • Vad är den typiska materialet på ett retro sängbord?

  Det typiska materialet på ett retro sängbord kan variera, men vanliga material inkluderar trä, särskilt teak eller ek, samt metall som exempelvis stål eller mässing. Retro sängbord kan också ha detaljer i form av laminat eller plast.
 • Vilka färger och finishar är vanliga för ett retro sängbord?

  För ett retro sängbord är det vanligt med färger och finishar som återspeglar den typiska stilen från 1950- och 1960-talet. Vanliga färger inkluderar pastellfärger som mintgrönt, babyblått, rosa och gult, men även mer djärva färger som rött och orange kan förekomma. Finishen på sängbordet kan vara antingen matt eller blank, beroende på vilken effekt man vill uppnå. Det är också vanligt med retro mönster och detaljer, såsom geometriska former eller abstrakta mönster, på sängbordet för att förstärka den retrokänsla som eftersträvas.
 • Hur underhåller man bäst ett retro sängbord för att bevara dess utseende?

  För att bevara utseendet på ett retro sängbord är det viktigt att ta hand om det på rätt sätt. Här är några tips för att underhålla det på bästa sätt: