Sängbord och nattduksbord i metall

32 st produkter
Kampanj
  • Metall
559568(5).jpg

Ett sängbord behöver inte ta stor plats och att välja ett i metall kan vara riktigt snyggt. Vi har sängbord i metall i olika färger och utformningar för att passa dina behov. Välj om du vill ha ett sängbord med hylla eller låda, på fyra ben eller ståendes på pelare.

Snyggt med sängbord och nattduksbord i metall

Var passar ett sängbord i metall?

Om du har en mer industriell stil i ditt sovrum kan det passa med ett sängbord i metall. Att bryta av med metall i ett sovrum i romantisk stil med trämöbler kan också vara fint. Kan du inte välja mellan trä och metall? Vi erbjuder flera sängbord med metallram och trädetaljer.

Vilka färger finns på nattduksbord i metall?

I vårt utbud av nattduksbord i metall finns det flera färger att välja mellan. Har du vita väggar kan det vara trevligt att kontrastera med ett sängbord i svart eller rosa metall. Vill du hellre att nattduksbordet smälter in i miljön kan du välja ett i samma färg som väggarna.

Finns sängbord i metall i olika utformning?

Beroende på vad du vill förvara intill sängen kan du välja ett sängbord i metall med låda eller hylla. Ett sängbord kan stå på fyra ben vilket ofta passar då du har utrymme intill sängen. Ett sängbord i metall ståendes på en pelare eller som är vägghängt kan vara att föredra då du har ett mindre sovrum eller vill skapa en känsla av vidd. Botanisera i vårt sortiment av sängbord till schysta priser och hitta ett som passar din stil och smak.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj