• Rund
1392728(10).jpg

Med ett trendigt, runt sängbord från oss på Trademax skapar du luft och rörelse i ditt sovrum. Ett runt sängbord tar bort den kantiga känsla som kan bli runt en säng och du får en snygg avställningsyta. Sängbordet ger dig plats att ställa sänglampa och andra saker du vill ha till hands.

Trendigt runt sängbord

Vilka fördelar har ett runt sängbord?

Ett runt sängbord ger en behaglig känsla av att det finns gott om utrymme i rummet. Det är också mer praktiskt med runda hörn på möbler om du har småbarn eftersom vassa hörn och kanter kan göra att barnen skadar sig. De runda sängbord du hittar hos oss på Trademax är dekorativa och praktiska sovrumsmöbler av hög kvalitet.

Hur högt är ett runt sängbord?

De runda sängbord du hittar hos oss på Trademax är gjorda för att komma i nivå med sängens madrass. Det gör att de blir bekväma och det skapar en bra linje i rummet. Ett sängbord ska ha den höjd som gör att du enkelt kan sträcka ut handen för att tända sänglampan och nå exempelvis klocka eller glasögon.

Hur möblerar jag med ett runt sängbord?

Ett runt sängbord ger den luftiga känslan runt sängen som är viktig att bevara. Du får plats att ha rikligt med kuddar och textilier på sängen och kan lägga en mjuk matta på golvet, men det är bra om du lämnar gott om utrymme bredvid ditt sängbord. Har du frågor om våra runda sängbord är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundeservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)