Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sängbord och nattduksbord i ek

7 st produkter
Visar 7 av 7 produkter

Populära filtreringar

Om du är ute efter ett nattduksbord eller ett rejält sängbord i ek kan du hitta det hos oss på Trademax. Ek är ett material som andas kvalitet och många väljer ekmöbler just för att de är robusta och tidlösa. Ekmöbler går inte ur tiden som andra material kan göra. Du som är lite tveksam för att ekmöbler ofta är mörka behöver inte vara orolig. Möbler kan också tillverkas i ljus ek eller helt enkelt målas alternativt laseras i ljusa färger. Hos oss på Trademax säljer vi möbler med olika utseende och det är lätt att hitta något i sin egen smak.

Robusta sängbord och nattduksbord av ek

  • Hur tar jag hand om mitt sängbord i ek?

    Det viktigaste du kan göra för ditt sängbord i ek är att se till vattenglaset eller kaffekoppen står på ett underlägg. Låter man blöta glas och koppar stå på bordet finns det en risk att det blir fläckar. För att göra sängbordet mer tåligt kan man bättra på med färg eller lack, eller olja in det om man har obehandlat trä.
  • Kan jag måla mitt nattduksbord i ek?

    Absolut, du kan måla ditt nattduksbord ek. Om det är målat innan och bordet har några år på nacken kan du skrapa bort lösa färgflagor innan du målar det. Måla gärna först med en grundfärg, det gör att färgen sitter bättre och håller längre.
  • Är nattduksbord i ek tunga?

    Om du har ett nattduksbord i ek så kommer det bordet att vara lite tyngre än möbler i många andra material. Ett nattduksbord kommer dock aldrig vara så tungt att det blir svårt att flytta på. En av fördelarna med ekträ är att det är rejält, men med det kommer lite mer vikt. Exakt hur mycket nattduksbordet väger beror på vilken modell du har. Hör av dig till oss på Trademax så hjälper vi dig!