Sängbord och nattduksbord i glas

8 st produkter
Kampanj
  • Glas
1908365(1).jpg

Ett sängbord behöver vara stabilt och ha plats för det du vill ha bredvid din säng men det ska också vara dekorativt. Hos oss på Trademax hittar du flera modeller av praktiska och snygga sängbord och nattduksbord i glas som är lätta att kombinera med dina övriga sovrumsmöbler.

Eleganta sängbord & nattduksbord i glas

Vilka fördelar har ett sängbord i glas?

De sängbord och nattduksbord i glas som du hittar hos oss på Trademax ger dig en bra yta bredvid sängen där du kan ställa väckarklocka och sänglampa eller lägga en bok. Ett sängbord av glas ger en luftig känsla åt rummet och är alltid fräscht. Ett nattduksbord ger en mjuk övergång och gör att sängen smälter bättre in med övriga möbler i rummet.

Vad passar till ett nattduksbord med glas?

De nattduksbord i glas och trä eller metall som du hittar hos oss på Trademax har en stilren design och passar bäst in med modern inredning. Ljusa textilier och mattor lyfter fram det dekorativa bordet och det finns gott om plats för sänglampa, bok, en kopp morgonkaffe och annat du vill ha på ditt nattduksbord i glas.

Hur sköter jag ett sängbord med glas?

En av fördelarna med ett sängbord i glas är att det är lätt att hålla rent och det tål spill av kaffe. De partier som är tillverkade av trä eller metall torkar du enkelt av med en fuktig trasa. Till glasytan kan du använda fönsterputs. Har du frågor om våra sängbord och nattduksbord i glas är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj