Sängbord och nattduksbord i trä

667 st produkter
Kampanj
  • Trä
1165161(5).jpg

Ett nattduksbord, eller sängbord i trä kompletterar sängen i sovrummet. Ett nattduksbord trä är inte bara ett avlastningsbord där man kan sätta ett glas med vatten, lägga glasögonen eller boken när man ska sova. Sängbordet är också en del av inredningen som kan göra att både sängen och sovrummet får just den stilen man vill ha – rätt design. Hos oss på Trademax hittar du en mängd olika sorters sängbord med mörkt eller ljust trä samt sängbord som står på ben eller är vägghängt och därmed sitter fritt från golvet. Titta in hos oss och leta upp det som passar just hemma hos dig.

Sängbord i trä kompletterar sängen

Hur högt ska ett sängbord vara?

Ett för högt eller för lågt sängbord i trä är aldrig att rekommendera. En optimal höjd på ett sängbord är i höjd med din madrass. Ett för lågt sängbord i trä kan bidra till en obalans i sovrummet och dessutom göra att en sänglampa ståendes på nattduksbordet inte når ut med sitt sken när du ska läsa på kvällen. Med ett för högt sängbord trä finns risk att du slår huvudet i kanten när du sover, eller inte smidigt når det du har ståendes på nattduksbordet.

Måste jag ha ett sängbord i trä på båda sidor av sängen?

Nej, det är helt upp till dig om du vill ha ett eller två sängbord. Väljer du att ha två, behöver de inte ens vara likadana, att ha två olika sängbord trä kan skapa en häftig miljö i ditt sovrum. Det kan såklart vara smidigt om ni är två att ha varsitt sängbord, men om platsen tryter så går det lika bra med ett sängbord trä.

Hur tar jag hand om mitt nattduksbord i trä?

Du kan tvätta av nattduksbordet med en lätt fuktad trasa. Om du vill använda rengöringsmedel rekommenderar vi ett milt rengöringsmedel utan starka kemikalier, som till exempel såpa. Om det bara ligger damm på sängbordet kan du använda en torr trasa eller en dammvippa istället.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaringstyp
Förvaring
Varumärke
Väggmonterad
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj