Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sängbord och nattduksbord i trä

681 st produkter
Visar 24 av 681 produkter
1
...
29

Populära filtreringar

Ett nattduksbord, eller sängbord i trä kompletterar sängen i sovrummet. Ett nattduksbord trä är inte bara ett avlastningsbord där man kan sätta ett glas med vatten, lägga glasögonen eller boken när man ska sova. Sängbordet är också en del av inredningen som kan göra att både sängen och sovrummet får just den stilen man vill ha – rätt design. Hos oss på Trademax hittar du en mängd olika sorters sängbord med mörkt eller ljust trä samt sängbord som står på ben eller är vägghängt och därmed sitter fritt från golvet. Titta in hos oss och leta upp det som passar just hemma hos dig.

Sängbord i trä kompletterar sängen

  • Måste jag ha ett sängbord i trä på båda sidor av sängen?

    Nej, det är helt upp till dig om du vill ha ett eller två sängbord. Väljer du att ha två, behöver de inte ens vara likadana, att ha två olika sängbord trä kan skapa en häftig miljö i ditt sovrum. Det kan såklart vara smidigt om ni är två att ha varsitt sängbord, men om platsen tryter så går det lika bra med ett sängbord trä.
  • Hur tar jag hand om mitt nattduksbord i trä?

    Du kan tvätta av nattduksbordet med en lätt fuktad trasa. Om du vill använda rengöringsmedel rekommenderar vi ett milt rengöringsmedel utan starka kemikalier, som till exempel såpa. Om det bara ligger damm på sängbordet kan du använda en torr trasa eller en dammvippa istället.