categoryTopBlock

Sänggavel barn

4st produkter
Barnsäng

Ditt barn har börjat uppskatta att sova i sin egen säng. Det har varit mysigt och mycket kärlek i att ha barnet i sängen hos er, men det har också blivit mycket sovande på kanten av sängen. Och i soffan, för att vara riktigt ärlig. Nu har tiden kommit för att fixa i ordning ert barnrum med en barnsäng så att det blir så ombonat som möjligt. Kanske en fin sänggavel kan vara något?

Skapa nytt utseende i barnkammare med sänggavel för barn

Hur gör jag mitt barns säng mysig med en sänggavel?

Att göra barnets säng så mysig att det verkar omöjligt att sova någon annanstans är väl värt både pengarna och tiden det tar. En fin sänggavel med ett motiv som lockar ditt barn är en väg att gå. Kanske kan barnet få vara med och välja?

Finns det speciella sänggavlar för pojkar?

Vi på Trademax vill gärna att både små pojkar och små flickor ska bli nöjda med sina sänggavlar. Vi har inte speciella sänggavlar för honom och henne, utan fina gavlar som passar den som gillar fart och fläkt såväl som den som gillar det lite mer romantiska. Oberoende av om det är en pojke eller flicka som väljer.

Är sänggavlarna gjorda speciellt för barn?

Sänggavlarna passar till barn- och juniorsängar. De attraherar barn med sina fina färger och mönster. Ta med ditt barn till datorn och sätt er och fantisera om hur fin hans eller hennes säng kan bli med en ny sänggavel. Du kommer att tacka dig själv – inga fler nätter på kanten av sängen, inget mer soffsovande.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)