Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 1 av 1 produkter
En loftsäng är det ultimata valet för den som vill ha en rolig och praktiskt lösning i barnens sovrum. Den tillför en livlighet till rummet. Under loftsängen kan du enkelt få plats med extra förvaring, ett litet skrivbord eller inreda till en myshörna, beroende på höjden på loftsängen. Vad väljer du, en låg loftsäng eller en hög loftsäng?

En loftsäng barn - det perfekta valet till barnrummet

  • Vad är maxvikten för en loftsäng barn?

    Det är individuellt för varje säng. En loftsäng avsedd för barn rekommenderas dock att inte användas för en vuxen person under längre perioder. Det är bättre att använda en loftsäng anpassad för en vuxen för ett sådant ändamål. Du kan såklart, med försiktigthet, vistas i loftsängen tillsammans med ditt barn när det är dags att läsa godnattsaga.
  • När kan mitt barn börja sova i en loftsäng?

    Det är givetvis svårt för ditt barn att gå direkt från spjälsängen till att sova på en högre höjd och klättra på en stege. Du kan börja med att bädda åt ditt barn under loftsängen, och sedan kan du stegvis träna ditt småbarn att klättra på stegen vid två till tre års ålder. Några loftsängar är utrustade med en rutschkana som kan underlätta för ditt barn att ta sig ner från sängen på ett säkert sätt. Det finns även olika höjder på loftsängar, kanske kan du börja med en låg loftsäng för att sedan gå över till en våningssäng.
  • Vad ingår när jag köper loftsäng barn?

    Du hittar mer information om vad som ingår när du köper en loftsäng under fliken “Specifikationer”. Normalt sett ingår inte en madrass vid köp av loftsäng, men du kan enkelt köpa en madrass som passar. Om du har andra specifika frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att svara.