Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 7 av 7 produkter

När du inreder är det viktigt att hitta roliga och vackra möbler som gör ditt barns rum till en stimulerande och trivsam plats. Det bästa sättet är att välja en barnsäng med förvaring. Då får du plats för allt som inte behöver ligga framme och det blir lätt att plocka fram saker.

Få lite extra utrymme med barnsäng med förvaring

  • Vad kan jag lägga i en barnsäng med förvaring?

    En barnsäng med förvaring ger dig mycket plats där du exempelvis kan stoppa undan sängkläder, kuddar, leksaker och gosedjur när de inte behövs. En barnsäng med förvaring kan bli som en soffa och lekplats under dagen och den finns med roliga, gulliga och personliga dekorationer. Det är mycket som får plats under en barnsäng med förvaring.
  • Vad är en barnsäng med förvaring?

    En barnsäng med förvaring innebär att du får en bekväm och bra säng till ditt barn samtidigt som du får möjlighet att stoppa undan saker i lådor eller hyllor under sängen. Du kan välja bland olika modeller med ett urval av roliga och fina dekorationer. När du har en barnsäng med förvaring utnyttjar du utrymmet i ditt barns rum på bästa sätt och ger plats för lek.
  • Hur väljer jag rätt barnsäng med förvaring?

    När du väljer din barnsäng är det bra att tänka på vad det är du vill förvara. Det finns olika modeller där du kan välja hyllor eller stora och små lådor. När du väljer modell kan du också välja bland de roliga eller vackra dekorationer som finns på kortsidan av din barnsäng med förvaring.