Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 24 av 26 produkter
12

Populära filtreringar

Bland det bästa barn vet är att bygga koja, leka kiosk eller skapa med hjälp av sin fantasi. Möblera barnens rum med en kojsäng för lek, vila och sömn. Här på Trademax har vi många olika modeller att välja mellan och du hittar enkelt en hussäng som passar barnens ålder och intressen.

Skapa ett fantastiskt barnrum med hussäng

  • Hur väljer jag rätt hussäng till mitt barn?

    Hussäng barn finns i en mängd olika stilar, färger, material och utföranden. Söker ni en mindre säng så kan en tipisäng vara det ni söker och vill ni ha en ordentlig säng som fungerar både för mys och som lekplats så finns det också många olika varianter och prisklasser att välja mellan.
  • Kan mitt barn både sova och leka i sin hussäng?

    Har ditt barn svårt att komma till ro och sova? Då kan kojsängen vara en av lösningarna. Barn upplever ofta det mindre och mysigare utrymmet i en hussäng som tryggt och ombonat. Har du ett barn som har svårt att somna? Då kan det vara en god idé att skilja på lekplats och sovplats. Kojsängen kan antingen vara för lek eller en trygg plats att sova på.
  • Finns det hussäng med förvaring?

    Smarta förvaringslösningar i kombination med mys och lek finns även här hos Trademax. Vi har nämligen hussängar med förvaring. Behöver ni ett par eller flera lådor så finns modeller med dessa integrerade. Har du några frågor om våra hussängar är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.