Barnsäng rea

135 st produkter
REA
09901d51d336a40eb15d2bde0108e381163ac393.jpg
Populära filtreringar

Säkra och bra barnsängar på rea

I en bra och säker barnsäng kan barnet sova tryggt. Väljer du dessutom en extra fin säng i något speciellt tema brukar det vara lättare att få barnet att gå och lägga sig då det är dags. För vem vill inte sova i en dinosauriesäng? På Trademax har vi just nu rea på barnsängar i flera populära teman.

Hur vet jag att barnsängen på rea är bra?

En barnsäng måste först och främst vara säker, så när du väljer säng till ditt barn måste du utgå från ditt barns ålder och eventuella särskilda behov. Den första barnsängen du köper får gärna vara lite lägre. Detta ifall ditt barn skulle råka ramla ur sängen i sömnen. Som du säkert har märkt leker och stojar barn en hel del, och att hoppa i sängen brukar vara särskilt uppskattat. Därför ska sängen du väljer på vår kampanj också ha runda former och inte några spetsiga hörn som barnet kan skada sig på. På Trademax har vi just nu rea på barnsängar i olika teman för dig och ditt barn.

Hur väljer jag juniorsäng på rea till mitt barn?

Först och främst måste du utgå från barnets särskilda behov då du väljer barnsäng rea. Men det kan också vara klokt att tänka långsiktigt och välja en barnsäng som är lite längre eller som kan förlängas i takt med att ditt barn växer. Har du frågor om någon av de barnsängar som vi nu har på rea är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
REA