Fallskydd & Sängskydd

32 st produkter
Kampanj
1998882(1).jpg

Fallskydd är en viktig säkerhetsdetalj för sängar, särskilt för äldre och personer med nedsatt rörelseförmåga. Fallskyddet monteras på sängens sidor och fungerar som en barriär för att förhindra att personen ramlar ur sängen och skadar sig. Det finns olika typer av fallskydd, från enkla stänger till mer avancerade modeller med mjuka stoppningar. Det är viktigt att välja rätt fallskydd för personens behov och att montera det korrekt för att garantera högsta möjliga säkerhet. Fallskydd kan också vara till nytta för personer som har svårt att sätta sig upp i sängen eller som behöver stöd när de byter position.

Vanliga frågor om Fallskydd säng

Vad är ett fallskydd för säng?

Ett fallskydd för säng är en skyddsbarriär som kan fästas på en vanlig säng för att förhindra att personen som sover ramlar ur sängen. Fallskyddet kan vara tillverkat av olika material som trä, metall eller plast och kan enkelt monteras på sängen.

Vilka olika typer av fallskydd för säng finns det?

Fallskydd för sängar finns i olika typer, inklusive stativbaserade, sängklädesbaserade, vadderade sängsidoskydd och sängbord. Valet av fallskydd beror på personens behov och den säng som används. För personer med hög risk för fall kan stativbaserade eller sängklädesbaserade fallskydd vara bäst lämpade, medan personer med lägre fallrisk kanske föredrar vadderade sängsidoskydd eller sängbord. Fallskydd hjälper till att minimera risken för skador vid eventuella fall.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj